NVM Leiden

NVM regio Leiden lanceert eigen website

08-11-2013 | 13:27 uur | Regionaal nieuws

Sinds vrijdag 8 november heeft NVM regio Leiden een eigen website. Op de website kunt u gemakkelijk een kantoor en / of makelaar vinden om vervolgens contact op te nemen of het aanbod te bekijken op Funda. Daarnaast houden wij u op de hoogte van het laatste nationale en regionale nieuws.

Als klant kunt u op meerdere manieren zoeken naar een NVM-kantoor of NVM-makelaar. Woont of werkt u in de regio? Dan kunt u door te zoeken op uw postcode het dichtstbijzijnde kantoor vinden. Komt u niet uit de regio, maar bent u van plan om hier te gaan wonen of werken? Zoek dan op de plaatsnaam. Automatisch worden de plaatsen in de regio aangevuld tijdens het typen in het zoekveld. Heeft u een tip gekregen van een kennis? Dan kunt u zoeken op de naam van het kantoor of de makelaar. Ook hier worden de kantoren en makelaars direct aangevuld.

Mark Beekman van Flitsend Webdesign heeft in nauwe samenwerking met het bestuur de website vormgegeven en gerealiseerd. Gisteren tijdens de Najaarsvergadering in Noordwijkerhout was de kick-off van de website. De aanwezige NVM-makelaars waren erg te spreken over het eindresultaat.

Interessant artikel? Deel hem via sociale media